Homedressers wordt Me23

Me23 HomeDressers Els Melotte Interieurstyling Interieurdecoratie Renovatie Binnenhuisarchitect Aarschot Leuven Diest Antwerpen Geel

Vandaag is een spannende dag. Eentje met goed nieuws, over dromen en durven. We staan met HomeDressers namelijk voor een grote verandering in de zin van een uitbreiding. En dat willen we graag met je delen.

HomeDressers begon in 2016 met een visie en een droom: unieke en inspirerende interieurs creëren waar mensen écht in thuis kunnen komen. En vooral, zichzelf kunnen zijn.

Gaandeweg raakten we in de wijde regio vooral bekend om onze expertise over alles wat te maken heeft met raamdecoratie. Maar HomeDressers was en is zoveel meer. Zo ontwierpen en realiseerden we naast interieurs voor huizen evengoed concepten voor publieke ruimtes waar de totaalbeleving en een goed gevoel centraal staan. HomeDressers werd ook zo veel meer dan Home Dressers.

Na lang wikken en wegen krijgt HomeDressers daarom een nieuwe naam: Me23 Interior Tailors.

De nieuwe naam symboliseert daarbij hoe we ons als mens verhouden ten opzichte van onze omgeving en vice versa. En vooral, hoe jij en iedereen die je dierbaar is die omgeving beleeft.

Maar er is meer. Met Me23 gaan we meer dan ooit inzetten op de creatie van interieurs waar de totaalbeleving van concept tot realisatie centraal staan. Daarvoor werken we samen met de meest getalenteerde (binnenhuis)architecten die het structurele aspect voor zich nemen. En dat zowel residentieel als professioneel, van concept tot zorgeloze realisatie. Of het nu gaat om raamdecoratie, kleur- en verfadvies, verlichting, design meubilair, accessoires, of artwork. Bij Me23 ben je aan het juiste adres voor een unieke en authentieke styling van je interieur.

De locatie in Aarschot werd daarom omgebouwd tot een inspirerende ontmoetingsplek en ontwerpstudio. We verwelkomen jou daar in de komende periode graag voor een reeks verschillende workshops en andere inspirerende, exclusieve events voor een eerder beperkt publiek.

Tot binnenkort?

Het HomeDressers/Me23 Team

Ps: Voor de lopende trajecten en klanten verandert er uiteraard helemaal niets. Me23 is hetzelfde team met dezelfde vertrouwde gezichten én exact hetzelfde bedrijf met hetzelfde ondernemingsnummer, maar nu enkel met nog méér focus op de totaalbeleving van je interieur.