20 jaar ervaring

Homedressers opende de deuren in 2016, maar blikt al terug op 20 jaar ervaring. Zaakvoerders Els en Alain baten al meer dan 17 jaar de Colora-winkel in Aarschot uit. En dat doen ze vandaag nog steeds, maar dan nu met Homedressers erbij, onder één dak. Hou je van 1-stop-shopping, dan is dit de place to be.

Samen met hun interieurvormgevers en -stylisten hebben ze door de jaren heen al heel wat kleuradviezen gegeven. “Maar we merkten dat onze klanten steeds vaker om nog meer advies vroegen”, vertelt Els. “Welke verlichting past hierbij? En welke zetel zou jij hiermee combineren? Steeds vaker begonnen we veel meer dan alleen maar kleuradvies te geven. Daarom hebben we Homedressers opgericht. Hier maken we onze missie waar: voor elke klant een mooi interieur creëren. Op maat, en volgens het budget van de klant! Of het nu om een enkele gordijn gaat, dan wel om een hele woning.”

 

Homedressers geeft jouw interieur mee vorm. En dat in de ruimste zin van het woord: van de perfect passende gordijnen – onze specialisatie! – over kleuradvies, verf en verlichting, tot dat kleine accessoire of meubelstuk dat het plaatje áf maakt.

Onze kleur- en interieurstylistes helpen je graag op weg. Kies voor een van onze adviespakketten, en laat je adviseren op maat van jouw interieur en jouw budget.

Dat treft: gordijnen zijn onze specialisatie. Met meer dan 18 jaar ervaring in de branche, weten we perfect welke stoffen, materialen en oplossingen er voorhanden zijn. En laat het nu net onze passie zijn om voor jouw interieur op zoek te gaan naar die ene sublieme oplossing.

In onze conceptstore in Aarschot dompelen we je onder in 5 sfeerwerelden. Moodboards dus, maar dan in de praktijk gebracht. Je vindt er ook knappe accessoires, meubels en hebbedingetjes. Voor jouw interieur, of als cadeautje.