Interieuradvies, kies zelf hoe ver jij gaat!

Een interieur is pas af als het jouw stempel draagt, en past bij wie jij bent en hoe je leeft. Heb je geen idee hoe eraan te beginnen? Of weet jij net wél wat je wil, maar wil je graag een klankbord? Neem dan contact met ons op. Bij Homedressers nemen we graag de tijd voor een goed gesprek. Want alleen zo kunnen we je écht advies op maat geven. En daar gaan we graag ver in: in plaats van je te laten kiezen uit een standaardassortiment, gaan we op zoek naar dat ene perfecte stofje, accent of accessoire dat jouw interieur uniek maakt. Duur? Toch niet.

Dankzij onze verschillende interieur-adviespakketten kies je zelf hoe ver je gaat.

 

Curtain

De juiste gordijnen brengen je interieur tot leven. Maar welke stof creëert mee de look waarvoor jij wil gaan? En welke ruimtelijke effecten kan je creëren door je raamdecoratie slim te kiezen? Laat je adviseren door onze kleur- en interieuradviseurs. Zij nemen jouw woning als vertrekpunt, en houden rekening met de stijl, de lichtinval en de gebruikte materialen.

De kostprijs? 120euro. In ruil krijg je een waardebon van 120euro, die je kan inwisselen bij ons als je voor minimum 700 euro besteedt.

 

120 EUR

Vraag advies

Combi

Soms is één plus één gewoon drie. Met slimme combinaties van kleuren en materialen ontstaat als vanzelf het interieur waar jij van droomt. Ben je op zoek naar de perfecte match tussen verf, behangpapier en gordijnen? Kies voor ons Combi-advies, en dan helpen wij je graag beslissen.

De kostprijs? 200euro. In ruil krijg je een waardebon van 200euro, die je kan inwisselen bij ons als je voor minimum 1.500 euro besteedt.

 

200 EUR

Vraag advies

Complete Gold

 

Een interieur op maat gemaakt? Dat kan! Wens jij een complete gold experience, dan verzorgen we jouw interieur van A tot Z.

Een totaalproject wordt persoonlijk besproken met onze interieurarchitect Els. Zij gaat tijdens een intake gesprek jouw behoeftes in kaart brengen en samen met jou bekijken hoe ze daar een meerwaarde kan creëren in jouw interieur.

We maken 2D plannen, een moodboard en 3D visualisatie's van het project. We maken een offerte op maat voor onze eigen werken en vragen offertes op bij onze onderaannemers.

Kies je voor een complete gold advies, dan betaal je 700 euro voor het eerste 3D voorontwerp voor bv. 1kamer, met een max. van 2 aanpassingen.

Wens jij compleet ontzorgd te worden, dan kunnen we voor jou de geschikte onderaannemers zoeken om jouw project tot een prachtig interieur te laten resulteren.

Wens je meer info? Kom eens langs, dan bespreken we onze manier van werken.

Of beter, boek hier meteen jouw intake gesprek! tot snel,-)

vanaf 700€

Vraag advies