Interieuradvies, kies zelf hoe ver jij gaat!

Een interieur is pas af als het jouw stempel draagt, en past bij wie jij bent en hoe je leeft. Heb je geen idee hoe eraan te beginnen? Of weet jij net wél wat je wil, maar wil je graag een klankbord? Neem dan contact met ons op. Bij Homedressers nemen we graag de tijd voor een goed gesprek, en dat doen we bij voorkeur bij jou thuis. Want alleen zo kunnen we je écht advies op maat geven. En daar gaan we graag ver in: in plaats van je te laten kiezen uit een standaardassortiment, gaan we op zoek naar dat ene perfecte stofje, accent of accessoire dat jouw interieur uniek maakt. Duur? Toch niet.

Dankzij onze verschillende interieur-adviespakketten kies je zelf hoe ver je gaat.

 

Color

Alles begint bij dat likje verf op de muur. Ga je voor Scandinavisch wit, of beken je liever kleur? En vooral: wat past binnen het totaalplaatje dat je wil creëren? Kies je voor een Color-advies, dan helpen onze kleur- en interieurstylistes je graag op weg. De kostprijs? 90 euro. In ruil krijg je een waardebon van 60 euro. Die kan je gebruiken bij Colora in Aarschot, als je daar minimum 300 euro besteedt.

Curtain

De juiste gordijnen brengen je interieur tot leven. Maar welke stof creëert mee de look waarvoor jij wil gaan? En welke ruimtelijke effecten kan je creëren door je raamdecoratie slim te kiezen? Laat je adviseren door onze kleur- en interieuradviseurs. Zij nemen jouw woning als vertrekpunt, en houden rekening met de stijl, de lichtinval en de gebruikte materialen.

De kostprijs? 90 euro. In ruil krijg je een waardebon van 90 euro, die je kan inwisselen bij ons als je voor minimum 500 euro besteedt.

 

Combi

Soms is één plus één gewoon drie. Met slimme combinaties van kleuren en materialen ontstaat als vanzelf het interieur waar jij van droomt. Ben je op zoek naar de perfecte match tussen verf, behangpapier en gordijnen? Kies voor ons Combi-advies, en dan helpen wij je graag beslissen.

De kostprijs? 150 euro. In ruil krijg je een waardebon van 150 euro, die je kan inwisselen bij ons als je voor minimum 1.500 euro besteedt.

 

150 EUR

Vraag advies

Complete

Nog een stapje verder, of toe aan een compleet nieuw interieur? Bij een Complete-advies gaan onze kleur- en interieurstylistes samen met jou op zoek naar de juiste verlichting, passende meubels, een tapijt, verf, behangpapier én de perfecte raamdecoratie. Het resultaat van hun werk stellen ze voor aan de hand van een moodboard. Zo zie je welke materialen en kleuren ze willen gebruiken en krijg je meteen een goed idee van je nieuwe interieur.

De kostprijs? 500 euro.  In ruil krijg je een waardebon van 500 euro, die je kan inwisselen bij ons als je voor minimum 4.000 euro besteedt.

500 EUR

Vraag advies

Complete Gold

 

Een interieur  op maat gemaakt? Dat kan! Bij een compete gold advies verzorgen we jouw interieur van A tot Z.

Een totaalproject wordt persoonlijk besproken met onze interieurarchitect. We maken 2D plannen, een moodboard en 3D visualisatie's van het project. We maken een offerte op maat en coördineren de werken. Wens je meer info? Kom eens langs, dan bespreken we onze manier van werken.

Kies je voor een complete gold advies, dan betaal je 2500 euro voor het eerste 3D voorontwerp.

2500€

Vraag advies