Natural

Dit is een totaal renovatie van een herenwoning van meer dan 150 jaar
oud. We hebben ze volledig gerestyled, zonder daarbij het oorspronkelijke karakter uit het oog te verliezen.

Els begon met het woonplan te optimaliseren door de functie van verschillende ruimtes te veranderen. Zo slaagde ze erin 
heel wat licht en openheid tussen de woonruimtes te creëren, met een vlotte circulatie tot gevolg. Vervolgens ging Els op zoek 
naar een hedendaagse aankleding die paste bij de stijl en leefwijze van de bewoners zonder het karakter van het oude pand oneer aan te doen.

“De bewoners vertelden me onlangs dat ze zich vaak in een B&B wanen, en dat ervaar ik als een teken dat ze zich ook na de renovatie
volledig thuisvoelen en tot rust kunnen komen in hun woning”, vertelt Els tevreden. “Daar draait het tenslotte om: de klant begeleiden in het creëren van een interieur waarin hij kan wonen zoals hij is”.